Djelatnost

Poduzeće Degać d.o.o. osnovano je 2005 g. sa sjedištem u Zagrebu, VII Ravnice 2.d. Osnivač i direktor tvrtke : Mario Degač.

Osnovne djelatnosti poduzeća su prodaja i ugradnja opreme za centralno grijanje , vodovod , plinsku opremu i klimatizaciju..

U prodaji nudimo veliki izbor domaćih i svjetskih renomiranih proizvođača oprema za grijanje, vodovod , klimatizacije i plinske opreme.

Nudimo

Prodavaonica se nalazi u Sesvetskom Kraljevcu i opskrbljena je preko 1000 artikla koje vam može ponuditi naše uljudno osoblje, a tako i pružiti informacije u svezi nabave robe za vaš stan,kuću ili objekt.

Besplatno izlazimo na izvide do vašeg objekta,radimo proračune i dostavljamo robu do vašeg objekta. Radimo renoviranje postojećih objekta i izvodimo nove instalacije centralnog grijanja , vodovodne , kanalizacijske i plinske instalacije. Postavljamo i izrađujemo instalacije klima uređaja.

Djelatnici

Poduzeće danas broji 3 zaposlenih djelatnika a surađuje i sa velikim brojem kooperanata i dobavljača.

Naši djelatnici su odlično obučeni te posjeduju znanja kako bi Vam mogli pomoći prilikom izračuna,odabira i svjeta pri najpovoljnijim rješenjima. Slobodno nas kontaktirajte, stojimo vam na raspolaganju !

Naš tim

Dugogodišnjim stažom u prodaji i ugradnji stekli smo iskustvo te Vam možemo ponuditi za izvedene radove garanciju u trajanju dvije godine!